10 beste interieurontwerpspellen voor volwassenen

10 Best Interior Design Games for Adults

Of je nu een aspirant-interieurontwerper bent of een enthousiaste doe-het-zelver, interieurontwerpspellen kunnen je helpen je vaardigheden aan te scherpen en je verveling te genezen.

10 Best Interior Design Games for Adults

Er zijn huisontwerpspellen voor uw mobiele apparaat, pc of Mac. Tot de soorten gratis interieurontwerpspellen behoren wedstrijden tegen andere ontwerpers, op verhalen gebaseerde spellen en gratis spelen.

Top 10 interieurontwerp- en huisdecoratiespellen

Als je klaar bent om te ontwerpen en in te richten, probeer dan een van deze top tien kamerdecoratiespellen.

1. Designhuis: droommake-over

Design Home: Dream Makeover

Beschikbaar op: Apple of Android

Design Home is het nummer één mobiele interieurontwerpspel voor volwassenen. Hiermee kunt u kamers decoreren met 3D-meubilair van echte merken. Je kunt prijzen en punten verdienen om tijdens het spelen nieuwe niveaus en meubels te ontgrendelen. Het is een van de meest realistisch ogende interieurspellen.

Design Home: Dream Makeover heeft meer dan een miljoen gecombineerde recensies. De meeste gebruikers zijn dol op dit spel, maar de grootste klacht is de behoefte aan contante aankopen om snel een hoger niveau te bereiken.

2. Huisontwerp 3D

Home Design 3D

Beschikbaar op: Apple, Android, pc en Mac

Met Home Design 3D kunnen gebruikers hun droomhuizen bouwen en elke kamer ontwerpen. Omdat u de indeling en het uiterlijk van uw huis zelf bepaalt, kunt u deze software gebruiken om uw huidige huis te tekenen en met het ontwerp en de inrichting te spelen.

HomeDesign 3D heeft meer dan 2.500 meubels die gebruikers kunnen bewerken en decoreren. U kunt een gratis of betaalde versie van deze software downloaden op uw mobiele telefoon of desktop. De gratis versie bevat advertenties en minder beschikbare objecten.

3. Opnieuw decoreren

ReDecor

Beschikbaar op: Android, Apple en desktops

Als je van trendy decor houdt of competitief bent, is ReDecor het interieurontwerpspel voor jou. In dit spel ontvang je een dagelijkse decoruitdaging. Je gebruikt dan de uitdagingsrichtlijnen om een kamer te ontwerpen, en andere spelers zullen op je ontwerp stemmen. Hoe meer stemmen je krijgt, hoe hoger je ranking.

ReDecor is gratis, maar je kunt ook een ‘seizoenspas’ voor een maand kopen om meer voordelen en beloningen te ontgrendelen. ReDecor heeft meer dan 10 miljoen downloads met minimaal een beoordeling van 4 uit 5 sterren op alle platforms. De belangrijkste klacht van gebruikers is echter dat de in-app-aankopen te duur zijn.

4. Make-over voor huisontwerp

Home Design Makeover

Beschikbaar op: Android, Apple en pc

Home Design Makeover is een combinatie van interieurontwerp en puzzelspellen. Als gebruiker mag je huizen voor gezinnen opnieuw ontwerpen, maar onderweg moet je puzzels oplossen. Omdat jij de ontwerper bent, heb jij de volledige controle over de interieurstijl. Je kunt ook oefenen met het herinrichten van specifieke soorten ruimtes en de strijd aangaan met andere ontwerpers.

Home Design Makeover heeft meer dan 250.000 gecombineerde beoordelingen, met een gemiddelde waardering van minimaal 4,2 uit 5 sterren. De grootste klacht is dat het nivelleren een langzaam proces is.

5. De Sims 4

The Sims 4

Beschikbaar op: meerdere platforms

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van uw droomhuis en droomwereld? In De Sims 4 kun je je creativiteit op de proef stellen door personages, huizen en levensstijlen te creëren. Als je van de huidige cottagecore-interieurontwerpbeweging houdt, kun je het Cottage Expansion Pack kopen voor meer designelementen.

Je kunt De Sims 4 gratis downloaden op Windows, Mac, PlayStation, Xbox, Steam of Epic Games. Hoewel het basisspel gratis is, moet je mogelijk uitbreidingen aanschaffen voor de gewenste functionaliteit.

6. Huisflip

House Flip 

Beschikbaar op: Android en Apple

House Flip is een goede keuze als je graag het meeste uit oude of verouderde huizen haalt. In dit spel moeten gebruikers huizen opnieuw inrichten en verbouwen met behulp van de 3D-simulator. En naast het ontwerpen, neem je deel aan de vastgoedkant van de transactie, kijk je naar buurtcomposities en verkoop je je flips.

Je kunt ook op andere ontwerpen stemmen, samenwerken met vrienden en uitdagingen voltooien om het klassement te beklimmen. House Flip is een mobiel interieurontwerpspel met 4,6 van de 5 sterren in de Apple Store en 4,2 van de 5 sterren op Android.

7. Ontwerp mijn kamer

Design My Room

Beschikbaar op: Android en Apple

Met Design My Room kunnen gebruikers realistische kamers ontwerpen met trendy designelementen en meubilair. Je kunt ook op een verhaallijn spelen, waarbij je het leven van een ontwerper overneemt en alles wat daarbij komt kijken. Bovendien kunt u de ruimtes van andere ontwerpers beoordelen, uw ontwerpen laten beoordelen, dagelijkse uitdagingen ontgrendelen en het klassement beklimmen.

Design My Room is gratis beschikbaar op Android en Apple. Het heeft in totaal 1 miljoen recensies, met 4 van de 5 sterren op Android en 4,3 van de 5 sterren op Apple. Een van de grootste klachten is dat concurreren met ervaren ontwerpers een uitdaging is.

8. HomeStyler

HomeStyler

Beschikbaar op: Android, Apple of Desktop

HomeStyler is een interieurontwerpsoftware voor amateur- en professionele ontwerpers. Hiermee kunt u de afmetingen van een huis of kamer invoeren en wordt een 3D-beeld weergegeven dat u kunt decoreren.

HomeStyler heeft een bibliotheek met echte meubels plus meer dan 300.000 3D-objecten. Nadat je een ruimte hebt afgewerkt, kun je deze fotorealistisch, als video of panoramisch bekijken. De basisversie is gratis en biedt veel functies. U kunt indien nodig upgraden naar een pro-abonnement.

9. Mijn huisontwerpdromen

My Home- Design Dreams

Beschikbaar op: Android en Apple

Als je op zoek bent naar een spel met een verhaallijn en interieurontwerp, dan is My Home -Design Dreams er één voor de kassa. Als speler ontwerpt je personage kamers en droomhuizen, terwijl hij onderweg andere levensechte personages ontmoet.

My Home – Design Dreams heeft meer dan 100 miljoen downloads met 4,4 van de 5 sterren van meer dan 2 miljoen recensenten. Hoewel de meeste gebruikers beweren dat dit een geweldig, verslavend spel is, is de grootste klacht het dagenlang vastlopen in levels.

10. Mijn huismake-over: huisspellen

My Home Makeover: House Games

Beschikbaar op: Android en Apple

My Home Makeover: House Games is een realistisch ogend mobiel interieurontwerpspel. Als speler ben jij de ontwerper en help je klanten met een huismake-over. Onderweg moet je ook match 3-puzzels oplossen. Er zit niet echt een verhaallijn in deze game, maar er zijn genoeg mogelijkheden om je ontwerpvaardigheden te laten zien.

My Home Makeover heeft meer dan 5 miljoen downloads en 4,5 van de 5 sterren van meer dan 52.000 recensenten. Als je dit spel leuk vindt, hebben de makers nog verschillende andere huisdecoratiespellen beschikbaar voor mobiele download.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook