10 Pod-huizen die u nu kunt kopen

10 Pod Homes You Can Buy Right Now

Pods zijn kleine, in de fabriek gebouwde huizen die in één compacte eenheid worden geleverd of in panelen die een bouwer ter plaatse in elkaar zet. Ze hebben veel toepassingen, waaronder pensions, fulltime woningen, poolhouses en kantoren.

10 Pod Homes You Can Buy Right Now

Afhankelijk van uw behoeften zijn er pods in verschillende maten, van compacte units voor één persoon tot grotere modellen die plaats bieden aan een gezin van vier personen. Sommige omvatten alle binnenafwerkingen, terwijl andere als basisomhulsel worden geleverd. We hebben een lijst samengesteld met tien pod-woningen die te koop zijn en die u kunt ombouwen tot een nieuwe woning.

10 Pods voor huizen beschikbaar voor aankoop

Autonome WorkPod – $16.900 Tiny House Pod – $19.900 Massimo Rover W – $34.999 Uitbreidbare Pod Woning – $35.500 Cleveland Container Home – $43.166 Grande S1 – $85.000 Voyager – $99.900 The Porter – $141.041 Dwell – $145.550 Pod met 2 slaapkamers en 2 badkamers – $533,00 0

1. Autonome WorkPod – $16.900

Autonomous WorkPod - $16,900

De Autonomous WorkPod is een 98 m² grote pod met een volledige raamwand en vinyl gevelbeplating. Hij wordt voorbedraad geleverd met stopcontacten en verlichting. U hoeft hem alleen maar aan te sluiten. U kunt kiezen voor een meubelpakket met een bureau, stoel en planken, of u kunt het zonder meubilair kopen.

Omdat deze homepod minder dan 100 vierkante meter groot is, is hij ideaal als slaapruimte, kantoor of trainingsruimte. Het biedt niet genoeg vierkante meters voor een badkamer of keuken, dus het moet dichtbij een hoofdwoning met die voorzieningen liggen.

2. Tiny House-pod – $ 19.900

Tiny House Pod - $19,900

Op slechts 190 vierkante meter biedt deze kleine Ebay-lijst volledige functionaliteit. Het beschikt over een badkamer met een douche, een plaats voor een bed en een kleine keuken. De buitenkant van de pod is thermisch behandeld grenen om te beschermen tegen schimmels en rot.

Een nadeel van dit huis is dat het een bouwpakket is en geen kant-en-klare versie. Je moet het ter plekke in elkaar zetten. Er is geen elektriciteit of sanitair aanwezig, dus u moet dit na montage toevoegen.

3. Massimo Rover W – $ 34.999

Massimo Rover W - $34,999

De Massimo Rover W is een pod tiny home uitgerust met de nieuwste technologie. Het is ongeveer 147 vierkante meter groot en beschikt over een slaapkamer en een badkamer. Het heeft interieurafwerkingen, waaronder een complete badkamer, slim deurslot, warmwaterboiler, voorbekabelde elektriciteit, airconditioning en vloerverwarming.

Deze pod is ideaal voor een gastenverblijf of een klein huis, zolang je maar toegang hebt tot een keuken of een kookgedeelte buiten.

4. Uitbreidbare Pod-woning – $35.500

Expandable Pod Dwelling - $35,500

De Expandable Pod Dwelling is een pod met twee slaapkamers, één badkamer en een keuken. Het is een goedkoop model voor de hoeveelheid ruimte die het bevat. Er zijn elektrische bedrading en leidingen aanwezig, waarvoor u na de installatie van de pod een elektricien nodig heeft.

Er zijn enkele aanpassingsopties voor deze pod, waaronder het kiezen van verschillende ramen en deuren. U kunt de indeling aanpassen, waardoor dit een woning met één of twee slaapkamers wordt.

5. Cleveland Containerhuis – $ 43.166

Cleveland Container Home - $43,166

Het Cleveland-model is een capsulehuis in containerstijl. Het is ongeveer 160 vierkante meter groot en beschikt over een badkamer en een woon-/slaapkamercombinatie. In dit model kun je ook een kleine keuken plaatsen met een spoelbak en een tweepitskookplaat.

De bouwer, Bob's Containers, biedt aanpassingsmogelijkheden, waaronder het toevoegen van een dakterras, het upgraden van de binnenmuurafwerkingen, het toevoegen van plafondbalken, verlichtingsupgrades en meer. Ze kunnen deze podhomes wereldwijd verzenden, hoewel de locatie de verzendkosten beïnvloedt.

6. Grande S1 – $85.000

Grande S1 - $85,000

De Grande S1 is een luxe podhome op wielen. Je kunt hem vervoeren en opzetten zoals je dat met een camper zou doen. Het heeft een slaapkamer met een opklapbaar opklapbed, een keuken, een badkamer, een woonkamer en een ingebouwd bureau.

De binnenafwerking is strak en modern met hoogwaardige materialen. De Grande S1 is waterdicht, winddicht en brandveilig, waardoor je hem veilig overal mee naartoe kunt nemen.

7. Voyager – $99.900

Voyager - $99,900

De Voyager is een pod-huis van 40 vierkante meter dat geschikt is voor een gezin van vier personen. Het beschikt over een futuristische pod-achtige buitenkant en vele upgrades aan het interieur. De Voyager is een slimme woning met een slim deurslot, slimme verlichting, airconditioning, automatische gordijnen en vloerverwarming.

De fabrikant verzendt dit in de fabriek gebouwde huis naar de locatie, waar ze het binnen twee uur installeren. Massimo, de fabrikant, schat dat deze peulen een levensduur van meer dan 70 jaar hebben.

8. De portier – $141.041

The Porter - $141,041

De Porter is een luxe containerpod van 320 vierkante meter. De plattegrond beschikt over een slaapkamer, een badkamer en een open keuken/woon-/eetkamer. Het beschikt over een dakterras voor veel buitenruimte.

Het interieur van het huis omvat inlijsten en muren, isolatie, vloeren, verlichting, een badkamer, een kitchenette en meer. Het beschikt ook over een hangmat en een cowboy-hot tub op het dakterras.

9. Stilstaan – $145.550

Dwell - $145,550

De Dwell is een modulepod met uittrekbare delen en een neerklapbaar dek, dat uitbreidt tot bijna tweemaal de oorspronkelijke grootte. Het interieur bestaat uit een kleine keuken, een complete badkamer en een slaapkamer. U kunt de Dwell aansluiten op reguliere nutsvoorzieningen of een extra kussentank aanschaffen voor de opslag van regenwater.

De Dwell is draagbaar, zodat u hem naar uw favoriete camping of kleine huisje kunt verplaatsen. Het is voorzien van alle interieurafwerkingen, waaronder een keukenblad van kwarts, op afstand bedienbare zonwering en dubbelhangende ramen.

10. Pod met 2 slaapkamers en 2 badkamers – $ 533.000

2 Bedroom, 2 Bath Pod - $533,000

The Hygge Supply creëert veel luxe pod-woningen met 1-2 slaapkamers. Het B-model met twee bedden en twee badkamers bevat een complete keuken, eetkamer, woonkamer met open haard en stapelbare wasmachine en droger. Het beschikt over hoogwaardige afwerkingen zoals houten vloeren, op maat gemaakte kasten en kamerhoge ramen.

U kunt contact opnemen met de fabrikant voor aanpassingen aan uw podhome. Afgezien van de kosten is het belangrijkste nadeel van deze capsulewoningen dat ze in een bouwpakket worden geleverd en dat je een traditionele bouwer nodig hebt om ze in elkaar te zetten.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook