14 moderne bureauontwerpen voor opvallende decors

14 Modern desk Designs For Eye-Catching Decors

Ook al is het bureau in de eerste plaats een functioneel meubelstuk, dit betekent niet dat het een saai design hoeft te hebben. Hoe interessanter het bureau is, hoe prettiger de werkomgeving. Moderne bureaus zijn een perfecte combinatie van eenvoud en functionaliteit. Toch offeren ze stijl niet op ten gunste van functionaliteit of ruimtebesparing, maar slagen ze erin deze op een zeer mooie en harmonieuze manier te combineren.

De helft van de oude Hongaarse Ikarus-bus wordt een kantoor.

14 Modern desk Designs For Eye-Catching Decors

We hebben een aantal voorbeelden geselecteerd die dit idee mooi illustreren. Sommige bureaus hebben ontwerpen die zo gek zijn dat je er nooit aan zou hebben gedacht, terwijl andere ideeën gebruiken die zo bekend lijken dat je je afvraagt waarom niemand anders ze tot nu toe heeft gebruikt.

Old bus cabin turned into working space1

Old bus cabin turned into working space2

Old bus cabin turned into working space3

Old bus cabin turned into working space4

We beginnen met wat waarschijnlijk het meest ongewone bureau is dat je tot nu toe hebt gezien. Het is een hoekbureau gemaakt van het voorste gedeelte van een bus. Het klinkt vreemd en het is een vreemd ontwerp, maar het is ook een uniek bureaugedeelte. Het geborgen busgedeelte werd opnieuw geverfd en gemodelleerd om een scheidingswand te worden die plaats biedt aan de werkplek. {Te vinden op izismile}.

Post-it-tafel.

Postitable desk

Postitable desk1

Postitable desk2

Postitable desk3

Er zijn een aantal dingen die nooit ontbreken op een bureau of kantoor. We hebben het niet over meubels, maar over kleine spullen zoals

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook