15 Opmerkelijke renovaties voor en na de buitenkant van huizen

15 Remarkable Before and After Exterior Home Renovations

Renovaties aan de buitenkant van uw huis, groot en klein, kunnen de aantrekkelijkheid van uw huis vergroten. Van een opnieuw ontworpen tweede verdieping tot nieuwe landschapsarchitectuur tot een nieuwe verflaag: u kunt een aanzienlijke impact maken op elk budget. Laat u inspireren door deze 15 voorbeelden van woningrenovaties vóór en na de buitenkant.

1. Een vernieuwd koloniaal huis

15 Remarkable Before and After Exterior Home Renovationsnancekivell huisplanning

Dit huis in koloniale stijl, gebouwd in de jaren vijftig, heeft een klassieke uitstraling met symmetrische ramen en een portiek. Hoewel het huis goed onderhouden was, ging de beige vinyl gevelbeplating op in het landschap, waardoor het huis saai aanvoelde.

A Refreshed Colonial Home - afternancekivell huisplanning

De huiseigenaren hebben de gevelbeplating geüpgraded, nieuwe bekleding toegevoegd, de baksteen geverfd en de deuren en luiken een nieuwe look gegeven met een serene blauwe verfbeurt. Ze hebben ook nieuwe verandaverlichting toegevoegd, die de aandacht naar het midden van het huis trekt.

2. Een modern mediterraan huis

A Modern Mediterranean Home - beforeAlphaStudio-ontwerpgroep

Wat begon als een standaard mediterraan huis, werd dankzij de Alpha Studio Design Group luxueus en modern. De oorspronkelijke renovatie was gericht op het uitbreiden van de foyer, die uitgroeide tot een prachtige renovatie van het interieur en exterieur van het huis.

A Modern Mediterranean Home - afterAlphaStudio-ontwerpgroep

Een nieuwe voordeur, een balkon en een strakke zwarte rand tegen de crèmekleurige buitenkant transformeerden dit huis. De ontwerpers voegden ook grote glazen schuifdeuren en een terras toe.

3. Van natuursteen naar geschilderde baksteen

From Natural to Painted Brick - beforeKleurrevival door Rebecca Dumas

De voorkant van dit grote bakstenen huis geeft een statige en gotische uitstraling met zijn donkere raamkozijnen en luiken die contrasteren met de bruine baksteen. Het huis heeft een klassieke uitstraling, maar de huiseigenaren wilden een opfrisbeurt.

From Natural to Painted Brick - afterKleurrevival door Rebecca Dumas

Ze huurden Color Revival in om te helpen met het verfschema en kozen voor de baksteen Romabio Biodomus Masonry Paint in de tint Ballet White van Benjamin Moore. Ze gebruikten Benjamin Moore Regal Exterior in Briarwood voor de bekleding, deuren en luiken.

4. Vernieuwing van het Spaanse huisje

Spanish Cottage Refresh- beforeHuisontwerp van Santa Barbara

De mix van overlappende gevelbeplating en stucwerk op dit Spaanse huis gaf het een verouderde uitstraling. Het landschap deed ook weinig om de huisarchitectuur te benadrukken.

Spanish Cottage Refresh - afterHuisontwerp van Santa Barbara

De nafoto laat zien hoe kleine veranderingen, zoals een warmere verfbeurt en een donkerdere afwerking, zo'n verschil maken. Dankzij het Santa Barbara Home Design-team is het landschap nu een van de beste kenmerken, waardoor het huis een luxe en toch ouderwetse uitstraling krijgt.

5. Een drastisch verschil met gevelbeplating

A Drastic Difference with Siding - beforeBuchmann-ontwerp

Toevoegingen aan het huis kunnen ervoor zorgen dat een huis er rommelig en niet bij elkaar past als het niet goed wordt gedaan. Dit huis in Los Angeles had zijn stijl verloren voordat Buchmann Design het renoveerde.

A Drastic Difference with Siding - afterBuchmann-ontwerp

Het is moeilijk te zeggen dat het zelfs hetzelfde huis is. Het ging van saai en vervallen naar een moderne, traditionele stijl. De ontwerpers veranderden de dakhelling en voegden nieuwe gevelbeplating, ramen en deuren toe.

6. Van overgroeid naar schoon en modern

From Overgrown to Clean and Modern - beforePritzkat

De klimop en het groene landschap haalden dit huis in mediterrane stijl in. Hoewel het nog steeds een klassieke uitstraling heeft, waren er een paar veranderingen nodig, waaronder verse verf en nieuwe groenvoorzieningen.

From Overgrown to Clean and Modern - afterPritzkat

Pritzkat

7. Een frisse verflaag werkt dit Ranch Home bij

A Fresh Coat of Paint Updates this Ranch Home - beforeVerse vachtschilders uit Lawrenceville/Johns Creek

Ranchwoningen zijn een van de meest populaire stijlen in de Verenigde Staten, waarvan er vele in de jaren vijftig tot en met zeventig zijn gebouwd. Veel ranchwoningen, zoals deze, hebben goede botten en kunnen profiteren van nieuwe gevelbeplating of verf en een bijgewerkt kleurenschema.

A Fresh Coat of Paint Updates this Ranch Home - afterVerse vachtschilders uit Lawrenceville/Johns Creek

Het bouwpersoneel schilderde de gevelbeplating donkergrijs, de bekleding wit en de luiken zwart voor een moderne uitstraling. Ze verlieten de baksteen voor een natuurlijk element dat past bij het nieuwe kleurenschema.

8. Een bijgewerkt huis in traditionele stijl

An Updated Traditional Style Home - beforeBay Area-ontwerp van de Berkshires

Oudere huizen hebben vaak een lastige indeling die niet gezinsvriendelijk is. Door een kleine toevoeging toe te voegen, kunt u meer slaapkamer- of badkamerruimte creëren. Op de vorige foto heeft dit huis in traditionele stijl een Robin's Egg-blauwe kleurstelling en een landelijke uitstraling.

An Updated Traditional Style Home - afterBay Area-ontwerp van de Berkshires

Na de renovatie is deze woning van landelijk naar modern gegaan. Het huis kreeg een kleine toevoeging op de tweede verdieping, nieuwe gevelbeplating, bekleding, dakbedekking en een nieuwe veranda.

9. Traditioneel tot modern huis uit de jaren 80

Traditional to Modern 1980’s Home - beforeMilgard Windows

Dit huis in traditionele stijl, gebouwd in de jaren tachtig, was typisch voor buitenwijken. De huiseigenaren wilden iets moderners en huurden architecten in om het uiterlijk te vernieuwen.

Traditional to Modern 1980’s Home - afterMilgard Windows

Ze behielden de exacte blauwdruk van de buitenkant, maar vernieuwden de gevelbeplating, installeerden een metalen dak en kozen voor nieuwe Milgard-ramen. Ze hebben ook het interieur vernieuwd, zodat het past bij de minimale en strakke buitenkant.

10. Van rood naar wit geschilderde baksteen

From Red to White Painted Brick - before360 Schilderij Louisville

Het schilderen van baksteen is een persoonlijke en controversiële ontwerpbeslissing. Sommige mensen denken dat bakstenen huizen hierdoor meer opvallen, terwijl anderen beweren dat het een huis ruïneert. Hoe dan ook, het valt niet te ontkennen dat geschilderde baksteen het uiterlijk van een huis verandert.

From Red to White Painted Brick - after360 Schilderij Louisville

Deze huiseigenaren huurden 360 Painting Louisville in om de buitenkant van hun huis van rode baksteen naar helder wit te brengen. Ze veranderden ook de bekleding en kozen voor zwart, zodat dit contrasteert met de lichte verfbeurt.

11. Een ranchhuis opruimen met verse verf

Cleaning Up a Ranch Home with Fresh Paint - beforeDawn D. Totty InterieurONTWERPEN

Soms is een nieuwe verflaag of een goede wasbeurt alles wat je nodig hebt om je huis van saai naar vrolijk en vrolijk te maken. Deze boerderij uit het midden van de eeuw was structureel nog steeds gezond, maar zag er aan de buitenkant vervallen uit.

Cleaning Up a Ranch Home with Fresh Paint - afterDawn D. Totty InterieurONTWERPEN

DDT Renovations heeft dit huis een nieuwe verfbeurt gegeven, het landschap opgefrist en een nieuwe entree toegevoegd. De eenvoudige veranderingen hadden een aanzienlijke impact op de uitstraling van dit huis.

12. Een nieuwe kijk op het moderne midden van de eeuw

A New Take on Mid-Century Modern - beforeBarnett Adler

Moderne huizen uit het midden van de eeuw hebben scherpe hoeken, een mix van natuurlijke materialen en veel ramen voor een buitenverbinding. Ze brengen een eerbetoon aan de jaren vijftig, maar het kleurenschema voelt soms ouderwets aan, zelfs met hun coole, geometrische ontwerpen.

A New Take on Mid-Century Modern- afterBarnett Adler

Ontwerper Barnett Adler bracht dit huis tot leven met een fris kleurenschema en houten accenten. Hij behield de oorspronkelijke integriteit van het huis en maakte het tegelijkertijd levendiger en moderner.

13. Van beige en saai tot blauwtinten

From Beige and Boring to Shades of Blue - beforeBarnett Adler

Vóór de renovatie van de buitenkant was dit huis saai met zijn eenvoudige, vierkante structuur en beige gevelbeplating. Het had geen gedefinieerde stijl en ging op in het landschap.

From Beige and Boring to Shades of Blue - afterBarnett Adler

De ontwerper fleurt het huis op met een blauw kleurenschema, Hardie-bordplanken op de tweede verdieping en planken en latwerk op de eerste. Door de renovatie oogt het huis fris en grenst het aan modern en traditioneel.

14. De restauratie van een vakwerkbungalow

The Restoration of a Craftsman Bungalow - beforeMoore Architecten

Craftsman Bungalows zijn een huis in klassieke stijl met natuurlijke details. Oudere huizen, zoals dit huis in het DC-gebied, worden soms verwaarloosd, wat leidt tot de noodzaak van restauratie.

The Restoration of a Craftsman Bungalow- afterMoore Architecten

Moore Architects, PC heeft de bungalow met dakspanen hersteld naar de oorspronkelijke stucwerkgevel. Ze breidden ook de veranda uit, voegden een houten deur en ramen toe en gebruikten een zacht kleurenpalet.

15. Details toevoegen aan een stenen huis met kunst- en ambachtswerk

Adding Detail to an Arts and Crafts Stone Home - beforePeter Zimmerman Architecten

De huiseigenaren van dit stenen kunst- en ambachtshuis vonden dat het architectonisch belang ontbrak. Ze wilden meer natuurlijk licht en een betere verbinding met het buitenleven.

Adding Detail to an Arts and Crafts Stone Home - afterPeter Zimmerman Architecten

Peter Zimmerman Architects heeft veel veranderingen aan de buitenkant aangebracht, waaronder aanpassingen aan de ingangen, het toevoegen of bijwerken van ramen en het behouden van de juiste schaal door middel van toevoegingen. De huiseigenaren hebben tijdens het proces ook een groot deel van het interieur bijgewerkt.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook