Alle prachtige kerstboomideeën die u nodig heeft voor een heerlijke vakantie

All The Wonderful Christmas Tree Ideas You Need For A Wonderful Holiday

Kerstmis is hier! Nou… het is bijna zover… er is nog tijd om de boom te versieren en leuke cadeaus voor de dierbaren te vinden. Wij zijn daar heel enthousiast over, maar vooral over de kerstboom. Het zijn niet alleen de versieringen die de boom tot een middelpunt van de belangstelling maken. In feite is de symboliek het belangrijkste element. De hele handeling van het versieren van de kerstboom is spannend. Het gaat er niet alleen om de boom er mooi uit te laten zien en de versieringen op een bepaalde manier te rangschikken, maar ook om plezier te hebben terwijl je het doet. Het moet een activiteit zijn die gedeeld wordt met vrienden en familie.

All The Wonderful Christmas Tree Ideas You Need For A Wonderful Holiday

Er zijn talloze geweldige ideeën voor kerstdecoratie die we met u willen delen voordat het te laat is. We zullen beginnen met een aanpak voor te stellen die zich richt op eenvoudige en bescheiden ornamenten, zoals monochrome versieringen en dennenappels. Wat we eigenlijk het leukst vinden aan deze boom op lovegrowswild is de grote geweven mand waarin hij zit.

Colorful Christmas Tree Decorating Ideas

De kerstboom op InspiredbyCharm is precies het tegenovergestelde. Het heeft ornamenten in regenboogkleuren, gerangschikt in een prachtig verloop, beginnend met goud aan de bovenkant en eindigend met rood en roze aan de onderkant, wat ook de kleuren zijn van het ronde vloerkleed dat de boom omlijst.

Rustic Marquee Christmas Tree

Rustieke kerstbomen zijn meestal het meest charmant. Je kunt ze uiteraard aanpassen aan je eigen stijl. Dat zou je kunnen doen met een chique slinger of een paar geweldige versieringen zoals deze oplichtende monogrammen in de Marquee die we op craftaholicsanonymous vonden.

Classic Christmas Tree Decoration Idea

Wat ik het meest irritant vind aan het hele kerstboomversieringsevenement is het vinden van een geschikte steun zodat de boom rechtop kan staan en er tegelijkertijd goed uit kan zien. Wij vinden het een leuk idee om de boom in een houten kist te plaatsen. Op de een of andere manier is het logisch, vooral als je de boom op een meer traditionele of klassieke manier wilt versieren. {gevonden op aardewerkschuur}.

Christmas Tree with White Garland and mantel fireplace decor

Het zijn vaak de lichtjes die een kerstboom doen opvallen. Het is erg leuk om 's avonds de lichten uit te doen en de kerstboom in het middelpunt van de belangstelling te laten staan. Dat betekent echter niet dat je alle andere versieringen kunt negeren. Probeer een balans te vinden, zodat de boom er zowel overdag als 's nachts geweldig uit kan zien. {gevonden op cleanandscentsible}.

Merry Christmas Garland for Christmas Tree

Slingers zijn best cool omdat ze op de een of andere manier ervoor zorgen dat alles harmonieus samenkomt. Wij houden van slingers die de boom niet overweldigen en de takken en natuurlijke kleuren doorlaten, zoals deze van thetomkatstudio.

Living room Christmas Tree Decor Idea

Hier is een idee: laat de stam van de kerstboom er uitzien als een stijlvol voetstuk door deze onder een stoffen hoes te verbergen. Het kan iets zijn dat vooraf op maat is gemaakt of gewoon iets dat je er zonder veel planning op gooit. Bekijk een toepassing van dit idee en vele andere op attagirlsays.

Christmas tree with a huge bow

Vind een manier om jute te integreren in uw kerstboomversieringsstrategie. Het ziet er prachtig uit en geeft de boom een rustieke flair met een klein beetje Scandinavisch minimalisme dat op veel andere manieren kan worden benadrukt. Misschien kun je bijvoorbeeld wat versieringen maken van papier of pagina's uit oude boeken. {gevonden op lovegrowswild}.

White Christmas Tree Decor Ideas

wat is jouw mening over witte kerstbomen? Ze zijn behoorlijk ongebruikelijk en het versieren ervan kan behoorlijk lastig zijn. De klassieke ornamenten die normaal gesproken goed tot hun recht komen op groenblijvende bomen, zouden op een witte boom misschien iets te veel kunnen opvallen. Bekijk deze stijlvolle boom van ellaclaireinspired als je hier wat inspiratie bij nodig hebt.

Christmas Home Tour – Holiday Home Christmas Decor

Als je deze kerst alles uit de kast wilt halen, zorg er dan voor dat de boom echt opvalt, zoals deze op randigarrettdesign. Het ziet er niet overdreven gedecoreerd uit als de lichten uit zijn, maar kijk hier eens… ziet het er niet magisch uit? Het is alsof duizenden vuurvliegjes zich op de takken hebben verzameld.

How to decorate a living room for Christmas

Zoek inspiratie in andere elementen en decoraties die je voor je huis hebt gekozen. Een overwegend wit interieur kan bijvoorbeeld een mooie plek zijn voor een witte kerstboom die je kunt versieren met gouden lichtjes en frisse groene accenten. We hebben dit idee van Kelleynan gekregen.

Christmas House Tree Decoration Ideas

In plaats van de kerstboom te overweldigen met een heleboel verschillende kleuren, kun je er maar twee of drie uitkiezen en je daaraan houden. Wit kan bijvoorbeeld een schattige kleur zijn die je kunt gebruiken in combinatie met goud of een beetje blauw. {gevonden op justagirlblog}.

Decorating the Christmas Tree with Red globes and garland

Aan de andere kant kun je kiezen voor de klassieke combinatie van rood en groen om een kerstboom er prachtig uit te laten zien. Je kunt een natuurlijk groene boom versieren met rode ornamenten en slingers en spelen met verschillende tinten van deze kleur om hem er charmant en opvallend uit te laten zien. Dit idee is geïnspireerd door thriftydecorchick}.

Where to place the Christmas Tree on the Living Room

Als je je liever op de lichtjes concentreert en je kerstboom er 's avonds magisch uit laat zien, zou dat vrij eenvoudig te realiseren moeten zijn. Je hebt lichtslingers nodig… genoeg om de hele boom te omcirkelen. De ster bovenaan kan ook oplichten. We houden van de eenvoud van de kerstverlichting op makinglimonadeblog. Ze zijn niet veelkleurig en dat vergroot de elegantie.

Cozy small Christmas tree Decor- white accents

Laat het sneeuwen… of laat de nepsneeuw uw kerstboom bedekken. Het zal er prachtig uitzien, vooral als er buiten nog geen echte sneeuw ligt. Je kunt de bladeren en zelfs de ornamenten besproeien om ze allemaal met sneeuw te bedekken. Sterker nog, je kunt een donzige witte deken aan de voet van de boom leggen en deze omwikkelen, zodat het lijkt alsof hij op een hoopje sneeuw ligt. {gevonden op CherishedBliss}.

Cozy small Christmas tree Decor- white accents

Een kerstboom hoeft niet hoog te zijn en tot aan het plafond te reiken om er mooi uit te zien. Eigenlijk zijn de kleintjes heel schattig. Kijk eens naar deze van lynzyandco. Ziet het er niet schattig uit in dat houten krat? Het is kort en donzig en vult de kamer precies goed.

Place the Christmas Tree in the Corner

De kerstboom op placeofmytaste is echt verfrissend. Wij houden van de combinatie van kleuren. Het rood-wit-blauwe thema past goed bij de boom en overheerst niet. Dit past zo goed dankzij het eenvoudige en neutrale decor dat de boom omringt.

Starting from white to red - Christmas tree

Vestig de aandacht op de boom met extra grote ornamenten. Tegelijkertijd zou je iets minder traditioneels kunnen kiezen, zoals deze grote sneeuwvlokken op de geelkapkabeljauw. Ze zien er heel schattig uit en vullen de boom op een zeer bevredigende manier.

Ideas to decorate the Christmas Tree

Thema-kerstbomen kunnen heel leuk zijn. Een idee kan zijn om iets met een muziekthema te plannen. Je zou muzieklichten in de boom kunnen plaatsen en een heleboel versieringen zoals kleine trommels, drumstokken en spandoeken. Voor meer inspirerende ideeën gerelateerd aan dit thema, bekijk karaspartyideas.

Green Christmas Tree Decor Ideas

Je zou denken dat het versieren van een groene kerstboom met groene ornamenten niet zo geweldig zou zijn, maar deze geweldige kerstboom op designdazzle is het daar meestal niet mee eens. Het idee bevalt ons eigenlijk wel. Groen op groen is toch niet zo erg. Eigenlijk ziet het er behoorlijk fris uit.

Rustic Christmas Tree

Het plannen van een rustieke kerst kan heel spannend zijn. Wat de kerstboom betreft, kun je dingen als houtplakken, boomtakken en jutebanners en lintstrikken als decoratie gebruiken. Zo'n boom zou prachtig staan in een berghut. {gevonden op fynesdesigns}.

White Christmas Tree Decoration ideas

Een kerstboom versieren hoeft niet rommelig en chaotisch te zijn. Het is eigenlijk gemakkelijk en netjes als u een paar eenvoudige stappen volgt. Plaats eerst de lichtjes, dan het lint, dan nog eens lint (van een ander soort), dan de grootste ornamenten (in dit geval de sneeuwvlokken) en daarna de grote bollen, gevolgd door de kleine bollen. Plaats ten slotte de ster bovenaan. Bekijk remodelaholic voor meer geweldige tips.

Christmas Tree with foldable paper star

Sterren zijn niet alleen geweldig als kerstboomversieringen, maar ook als gewone versieringen. Je kunt er een aantal prachtige maken met behulp van online sjablonen. De opvouwbare 3D-sterornamenten op deze boom van cuckoo4design lijken vrij eenvoudig te maken en de gouden kleur past er bijzonder goed bij.

White Christmas Tree Decoration ideas

Die mooie gouden sterornamenten die we zojuist noemden, zien er ook geweldig uit in een witte boom. Het contrast is heel anders, maar het visuele effect is even elegant en stijlvol. Deze boom heeft een funky uitziende topper, een beetje zoals een ster op steroïden. Misschien wil je een soortgelijke aanpak proberen. {gevonden op cuckoo4design}.

Christmas tree with wooden crate stand

Zin in iets klassieks dit jaar? Misschien wil je een zwart-witcombinatie proberen. In het geval van de kerstboom zou dit zich kunnen vertalen in enkele gestreepte lintslingers gecombineerd met klassieke wereldbolornamenten in neutrale kleuren, net zoals je ziet op justdestinymag.

Christmas tree with wooden crate stand

Kun je niet wachten tot kerstavond om de boom te versieren? Je kunt net zo goed iets leuks uit deze angst laten voortkomen. Wat dacht je van een adventskalenderboom? Het kan een hele toffe combinatie zijn en een perfecte gelegenheid om de boom eerder op te zetten. Zorg voor geschikte versieringen, zoals schuimletters en cijfers. Vind meer inspiratie op tatertotsandjello.

Decorating a Christmas Tree like a Pro

Kerstbomen met themaversieringen zijn erg leuk om te plannen. Het bedenken van een thema hoeft niet zo moeilijk te zijn. Het hoeft niet zo specifiek te zijn. Denk aan iets waar je van houdt of kies gewoon een stijl. Je kunt bijvoorbeeld inspiratie opdoen in de natuur en de boom versieren met dennenappels, takken, bladslingers en dergelijke. Deze boom die op sugarbeecrafts te zien is, heeft zelfs enkele kleine vogelhuisjesversieringen.

Decorating a Christmas Tree like a Pro

Kleur zelf kan een bron van inspiratie zijn. We hadden het al eens eerder over regenboogkerstbomen. Dit is nog een voorbeeld dat laat zien hoe kerstbollen en kerstversieringen in het algemeen in een verloop kunnen worden gerangschikt. Begin met goud bovenaan, ga verder met oranje, groen en blauw en eindig met rood en roze. {gevonden op InspiredbyCharm}.

Coastal Christmas Tree Decorating Ideas

Een kerstboom met een kustthema kan er interessant uitzien. Je kunt het versieren met zeesterren, schelpen en andere soortgelijke dingen. Misschien kun je ook wat stukken drijfhout vinden. Houd de kleuren eenvoudig en neutraal. Je zou wit, goud en lichte blauwtinten kunnen gebruiken. {gevonden op sandandsisal}.

Traditional Christmas Tree decorated with Big Globes

Het gebruik van gedurfde en vrolijke kleuren kan een thema op zich zijn. Kijk eens naar deze funky uitziende boom die we op bowerpowerblog hebben gevonden. Alle versieringen zijn levendig en contrasteren echt met het donkergroen van de boom zelf. Wij houden ook van die extra grote bollen. Ze vallen echt op.

connecticut Christmas Tree Decor

Geel is meestal geen veel voorkomende kleur als het gaat om kerstbomen en versieringen in het algemeen. Wij vinden het een hele goede optie, vooral als het doel is om de boom een natuurlijke uitstraling te geven. Een bos gele ornamenten op groene takken lijken bijna op bloemen. {gevonden op countryliving}.

Christmas Camp Decor Ideas for TRee

Versier uw kerstboom op basis van zaken als de interieurstijl, de architectuur van de ruimte, de locatie, het uitzicht en de algemene omgeving. Misschien bent u van plan om Kerstmis door te brengen in een knus huisje aan een meer of in een stadsappartement. Dit zijn twee heel verschillende opties, dus het decor en impliciet de stijl waarin de kerstboom is versierd, variëren uiteraard dienovereenkomstig. {gevonden op countryliving}.

Spirit christmas Living room decor

De plaatsing van de kerstboom in een kamer kan van invloed zijn op de algehele inrichting en de sfeer in die ruimte. We vinden het een leuk idee om de boom dicht bij een raam te plaatsen, zodat hij overdag van natuurlijk licht kan genieten en de kleurrijke LED-verlichting 's nachts van buitenaf zichtbaar is. Deze boom op countryliving is precies goed geplaatst.

Dream Christmas Tree Challenge

De klassieke en traditionele kerstboomversieringen kunnen op een gegeven moment behoorlijk saai worden en als dat gebeurt, kun je op zoek gaan naar alternatieven. Een interessante optie is om de boom te versieren met bloemenornamenten. Het zou kunnen lijken op degene die we op classyclutter hebben gevonden.

Turquoise Christmas Tree Decor

Deze charmante kerstboom van Refreshrestyle is bovendien versierd met onder andere kleurrijke bloemen. Deze aquakleurige bloemen fleuren de boom op een heel chique manier op. Ze staan prachtig in combinatie met alle zilverkleurige bollen, de witte en turquoise sneeuwvlokken en de gouden details.

DIY floral Christmas Tree Decor

Als je echt toegewijd bent aan dit idee, kun je de kerstboom uitsluitend met bloemen versieren. Het zou eruit kunnen zien als deze prachtige bloemenboom van designlovefest. Het ziet er prachtig uit, een beetje als een vormsnoei-ornament of een ongewoon grote en vreemd gevormde krans.

Rainbow Christmas Tree

Als je ornamenten in verschillende kleuren hebt, genoeg om ze in stapels van gelijke grootte te ordenen, kun je een kerstboom met verloop maken. De ster bovenaan kan wit of vet zijn en je kunt dan doorgaan met laagjes ornamenten in verschillende kleuren. Het kan interessant zijn om voor elke kleur verschillende soorten ornamenten te gebruiken. {gevonden op linescross}.

COzy living room decorated for Christmas

Zorg ervoor dat uw kerstboom past bij andere feestelijke elementen in dezelfde kamer. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit harmonieuze en samenhangende kamerdecor op diyshowoff. De boom, de schouwslinger en de muurornamenten zijn allemaal op elkaar afgestemd.

Prepare the Christmas Tree - with gifts around

Het is belangrijk om een soort contrast te creëren tussen alle versieringen die je in de boom ophangt, maar er tegelijkertijd voor te zorgen dat er samenhang is tussen al deze elementen. Je kunt verschillende patronen en kleuren mixen en matchen. Een goed voorbeeld is de kerstboom van craftberrybush.

Dream Christmas Tree Decoration ideas

De perfecte kerstboom verschilt voor ieder persoon en je moet de combinatie vinden waar jij het meest blij van wordt. Vul de boom met dingen waar je het meest van houdt. Het is prima als je ervoor kiest om bloemen te combineren met sneeuwvlokken, stukjes hout en stoffen slingers. Het belangrijkste is het grote geheel. Het moet jou definiëren en bij jouw stijl passen. {gevonden op apumpkinandaprincess}.

Reindeer Christmas Tree

Als je er de tijd en het geduld voor hebt, vul dan je kerstboom met doe-het-zelf-knutselwerkjes. Je kunt al deze dingen zelf maken, maar je kunt ook wat handgemaakte items kopen. Als je een mooie verzameling hebt, plaats ze dan allemaal in de boom. Er is een behoorlijk cool voorbeeld van Liagriffith dat je als inspiratie kunt gebruiken.

Succulent Christmas Tree Decor

Een door de natuur geïnspireerde kerstboom kan behoorlijk verfrissend zijn. Om dit te bereiken, kun je dingen als dennenappels, bloemen, bladeren en zelfs vetplanten gebruiken als versiering voor de boom. Voeg ook wat schattige bollen toe, maar zorg ervoor dat ze in natuurlijke kleuren zijn geverfd die goed bij al het andere passen. {gevonden op diyshowoff}.

Wooden coffee table base and Christmas Tree 1

Als je de inrichting graag netjes en simpel houdt, kun je inspiratie opdoen bij landelijk wonen. Er staat hier een heel elegante kerstboom die de klassieke en kleine ornamenten die erin worden tentoongesteld optimaal tot zijn recht laat komen. Er zijn geen slingers, geen lichtslingers en alle ornamenten zijn consistent en hebben vrijwel dezelfde afmetingen.

Live edge coffee table with glass top and simple Christmas Tree Decorated with string Lights

Grote bomen, hoe mooi ze ook zijn, horen meestal thuis in grote en open ruimtes, dus als je een kleine woonkamer hebt en je het gezellig wilt houden maar toch een feestelijke uitstraling wilt geven, kun je misschien een schattige kleine kerstboom neerzetten. bij de bank. De inspiratie komt van het plattelandsleven.

Christmas Tree with Traditional Gifts Around

Zoals we eerder al zeiden, kan het heel leuk zijn om een speciaal thema voor de kerstboom te bedenken. Op lilblueboo vonden we een hele coole boom met vintage ornamenten met campingthema. Ze zijn allemaal erg creatief en het hele componeren komt prachtig samen.

Woodland Christmas Tree

Het winterbosthema op gigglesgalore is ook buitengewoon schattig en inspirerend. We houden van de eigen versieringen en de jutelinten, de houten versieringen en alle gezwollen pom-poms. Ze geven deze boom echt veel karakter.

Briliant Living Room Christmas Decor

Bij het versieren van de kerstboom ligt de nadruk meestal op het zo gelijkmatig mogelijk plaatsen van alle versieringen en het zorgen dat de kleuren niet met elkaar botsen. Deze symmetrie is visueel geruststellend. Kijk eens op countryliving voor enkele voorbeelden in deze zin.

Most amazing and beautiful living room decorated for Christmas

Het is vrij gemakkelijk om je te laten meeslepen bij het versieren van een kerstboom, vooral met de lichtslingers. Het blijkt dat je niet echt te veel kunt hebben als je echt een boom wilt die opvalt, als een ster aan de nachtelijke hemel.

Tall Christmas Tree - Rattan Basket

Alle ideeën die we tot nu toe hebben genoemd, zullen je hopelijk inspireren en je een duidelijk beeld geven van hoe je wilt dat je kerstboom er dit jaar uitziet. Houd er rekening mee dat alles gepersonaliseerd kan worden, dus probeer manieren te vinden om dit project je eigen te maken.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook