Populaire nieuwe woningtrends voor 2014

Hot New Home Trends For 2014

Er moeten elk komend jaar een miljoen trends zijn. (Het is geen wonder dat het maken van goede voornemens zo populair is – een nieuw jaar staat gelijk aan verandering, en verandering is het opwindende onbekende met grenzeloze mogelijkheden.) Goed nieuws: 2014 is daarop geen uitzondering. 2014 pleit voor echte eenvoud in levensstijl en het terugkeren naar het oude. basis.

Ga moedig EN ga naar huis.

Hot New Home Trends For 2014

Turquoise table lamp

De tijd voor traditionele, koekjesvormers, meubelwinkels, taupe of buste woondecoraties is al lang voorbij (als die ooit heeft bestaan). 2014 is het jaar om te laten zien wie u bent en waar u voor staat in uw huis. Zet een opvallend meubelstuk in de schijnwerpers. Kies een kleurrijk groot apparaat en ga ermee aan de slag. Voeg op zijn minst enkele opvallende kussens of kastknoppen toe. Iets dat zou kunnen zeggen: "Ik ben hier, ik leef en ik ben op alles voorbereid!"

Opzettelijk ontwerp voor het echte leven.

Kids room bold colors furniture

Bold color office chair

Mix en match de toepassingen, functies en opslagmogelijkheden van je spullen. Voeg een werkruimte in de woonkamer toe als je kunt en wilt werken in de buurt van waar je gezin is. Investeer in meubels met zwenkwielen, zodat deze gemakkelijk kunnen worden verplaatst als de omstandigheden dit vereisen. Kies voor een stevige bekleding. Ontwerp uw ruimte met die dingen die zinvol zijn in en voor uw leven.

Scandinavische stijl.

Scandinavian style

Sofa scandinavian style decor

De strakke lijnen en klassieke uitstraling van Scandinavische decoraties zijn momenteel hot. We hebben het over witte muren en eenvoudige silhouetten en veel hout en stukjes rood die er voor de goede orde in zijn gegooid. Zorg ervoor dat je een aantal gedurfde patronen toevoegt die de kenmerkende blonde houttinten en de eenvoud van het ontwerp van de stijl aanvullen.

Groen gaan.

Decorate with plants inside

Sining corner room

Natuurlijk kan dit worden geïnterpreteerd als het gooien van een stel zonnepanelen op je dak. Maar realistischer betekent het letterlijk groen. Het integreren van planten, planten en nog veel meer planten in je interieur is een populaire trend voor het komende jaar. Terwijl je toch bezig bent, controleer het niveau van de houten voorwerpen in je gedecoreerde ruimte – heb je genoeg voor echte warmte?

Creatief – maar altijd indrukwekkend functioneel – opbergmogelijkheden.

Creative and functional

Wall storage decor ideas

Je hoeft geen muur vol glimmende nieuwe ingebouwde apparaten te hebben om je leven te kunnen organiseren en je spullen op te kunnen bergen. Kratten kunnen hoeden bevatten, dozen kunnen (soort van) onder banken en tafels worden opgeborgen. Verwerk uw opbergideeën in uw algehele ontwerpesthetiek… en niet andersom.

Hightech alles.

Fantasy living room

Van futuristische keukenapparatuur tot thuisbioscoopgadgets tot ultramoderne open haarden: er is in elk huis een plek voor hoogtechnologische spullen. Deze eigentijdse gadgets zijn strak, eigentijds en nuttig en bieden mogelijkheden voor efficiënt leven en zien er bovendien chic en modern uit.

Metalologie 101.

Warshaw project living room

Messing is het nieuwe zwart. En andere coole metalen zijn overal elders te vinden. Voel je vrij om te mixen en matchen: chroom past bij goud en messing past bij alles. Denk erover om metaal op alle vlakken in je ontwerp te verwerken, van verlichting tot meubels tot kleine details op je accessoires. Vergeet de kleinste details niet, deze maken uw stijl compleet.

Grijs is de nieuwe neutraal.

Mantel decor ideas

Unfinished table room

Waar de wereld ooit bruin omarmde als neutraal, neigt de huidige trend naar grijs. Afhankelijk van je ruimte en stijl kun je kiezen voor lichtgrijs, diepgrijs, koelgrijs of zandgrijs. Maar dit jaar moedigt het gebruik van grijstinten aan om de onderliggende tonen van een ruimte af te ronden.

Levendige kleuren, patronen en texturen.

Textil ottoman coffee table

Hier draait het om heldere en levendige kleuren, zoals blijkt uit de Radiant Orchid, kleur van het jaar 2014, Pantone's levendige mix van paars en fuchsia met roze ondertonen. Gebruik veel gemengde patronen en verschillende texturen voor een eigentijdse look.

Tastbaar, luxueus textiel.

Baroque sofa

Hoewel er nog steeds plaats is voor katoen en jute in je stijl, is het tijd om jouw stijl te laten kennismaken met elegante en sierlijke stoffen zoals fluweel en zijde, als je dat nog niet hebt gedaan. In plaats van je stevige gestoffeerde stukken te verruilen voor luxer versierde meubels, kun je de trend integreren met kleinere accessoires, zoals sierkussens. Je tastzintuigen zullen je dankbaar zijn.

Opvallende accenten

Black industrial touches

Van stoere stukken tot industriële stukken tot zeldzame ambachtelijke voorwerpen: het toevoegen van unieke accentstukken aan uw interieur zal uw ruimte het komende jaar up-to-date maken. Denk aan tribaal textiel, oosterse tapijten, sierlijk gesneden meubilair of industriële vondsten met harde randen. In essentie is 2014 het jaar waarin stukken uit alle delen van de wereld naar jouw ruimte worden gebracht. Een exotische flair is zowel trendy als verwarmend voor een ruimte.

Kunst. Kunst is helemaal in.

White color interior design pink wall art

Wall art man

Elegant minimalist dining room yellow art work

De stijl en het type dat je voor je huis kiest, bepaal je uiteraard zelf – ga met je gevoel, je hart en je geest – van landschapsolieverfschilderijen tot retro geometrische prints tot abstracte sculpturale stukken, het is aan jou om er hart aan toe te voegen je ruimte met kunst. Een goede vuistregel voor de kunst anno 2014 is echter: hoe groter, hoe beter.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook