Tips voor nieuwe huurders: wees voorbereid en personaliseer uw ruimte!

First-Time Renter Tips: Be Prepared And Personalize Your Space!

Dus je hebt besloten dat het tijd is om een woning te huren. Dat is een belangrijke eerste stap, maar niet iedereen is het erover eens dat dit ook de moeilijkste is. Er rijzen nog veel meer belangrijke vragen tijdens het verhuurproces. Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden, zowel vóór als nadat u een huurwoning kiest.

Hoeveel huur kan ik betalen?

Voordat u begint met zoeken, moet u weten wat u wilt en wat u zich kunt veroorloven. Het berekenen van het budget is niet zo moeilijk als u misschien denkt. Normaal gesproken zou de huur ergens rond de 30% van uw inkomen moeten liggen. Hiermee kunt u al uw kosten voor levensonderhoud dekken en toch genoeg overhouden voor entertainment en zelfs wat spaargeld.

First-Time Renter Tips: Be Prepared And Personalize Your Space!

Hier is een eenvoudige manier om erachter te komen hoeveel u elke maand aan huur kunt uitgeven: neem uw gecombineerde jaarlijkse netto-inkomen (uw werkelijke nettoloon minus belastingen en andere inhoudingen) en deel dit door 40. Sommige grote markten, zoals New York City, heeft mogelijk strengere eisen met betrekking tot inkomen, krediet en garanten.

Pallet furniture for renting apartments

Uiteraard is dit cijfer flexibel. Als u bijvoorbeeld kinderen heeft, moet u ook overwegen hoeveel hun zorg kost. Of, als u weet dat u veel uitgeeft aan entertainment en restaurants, moet u de cijfers opnieuw evalueren. U moet rekening houden met alle bijzonderheden van uw individuele levensstijl.

Simple bedroom designed for renting

En het feit dat u het zich kunt veroorloven een bepaald bedrag te betalen, betekent uiteraard niet dat u dat ook moet doen. Probeer de beste deal te vinden zonder concessies te doen aan de dingen die u het belangrijkst vindt.

Tips voor de jacht op appartementen/huizen

House reting tips for the first time

Er zijn veel methoden die u kunt gebruiken om een appartement of huis te vinden om te huren. Veel mensen maken liever gebruik van een makelaar. Sommigen hebben websites waar u kunt zien wat ze aanbieden, naar foto's kunt kijken en een idee hebt van wat ze voor u kunnen doen. Heeft u een bepaalde buurt op het oog, zoek dan een makelaar in dat gebied.

First apartment hunting tips living

Een andere manier om een huurwoning te vinden is via mensen die je kent. Wanneer u besluit een huis te huren, zorg er dan voor dat u dit aan iedereen vertelt die u kent, inclusief familie, vrienden, collega's, enz. Als een van hen een aanwijzing heeft, komt u daar achter.

First apartment hunting tips entryway

U kunt ook de advertenties bekijken en kijken of u huurwoningen kunt vinden die binnen uw budget en voorkeuren vallen. En dan is er nog de eenvoudige manier om gewoon rond te lopen. Als je weet dat je een bepaalde buurt leuk vindt, kun je gewoon rondlopen en kijken of je bordjes met 'te huur' ziet. Wie weet? Misschien heb je geluk.

First apartment hunting tips

Als je een plek vindt die je echt leuk vindt, is het verstandig om voorbereid te zijn. Stel een lijst samen met documenten en informatie die verhuurders vragen of moeten zien voordat u een huurcontract kunt ondertekenen, zoals uw kredietgeschiedenis, referenties, kopieën van belastingaangiften, loonstroken en vermogensoverzichten. Wees ook bereid om vragen te stellen over de vergoedingen en borgsommen die u verwacht te betalen, de voorwaarden die in het huurcontract staan vermeld, de buurt, enz.

Tips voor eerste huurders

First time renter good impression

Als het de eerste keer is dat u een huis huurt, wees dan voorbereid op een aantal uitdagingen. Het hele proces zal vreemd en nieuw lijken, dus je moet voorbereid zijn. Probeer bij ontmoetingen met verhuurders een goede indruk te maken. Een paar dingen die kunnen helpen zijn onder meer het aanbieden van contactgegevens en referenties, het tonen van inkomen en dienstverband en de bereidheid om uw financiële gegevens te tonen.

Steampunk apartment design first time renter

De wens om een goede indruk te maken mag u er niet van weerhouden vragen te stellen over het huurcontract of het onroerend goed. U moet goed geïnformeerd zijn voordat u een document ondertekent.

Swedish apartment first time renter

Voordat u er gaat wonen, inspecteert u de hele woning en noteert u eventuele zorgen of noodzakelijke reparaties, zodat u de verhuurder op de hoogte kunt stellen. Het is het beste om al uw reparatieverzoeken van uw huurder schriftelijk in te dienen, omdat u en de verhuurder dan een dossier hebben.

Decoratietips

Nadat u er bent komen wonen, wilt u dat de nieuwe plek als een thuis voelt. Je kunt het personaliseren met een paar eenvoudige projecten. Vermijd grote of permanente veranderingen en onthoud dat u alleen de ruimte huurt. U wilt er ook zeker van zijn dat uw plannen geen van de voorwaarden van uw huurovereenkomst schenden. De meeste huurcontracten hebben enkele decoratiebeperkingen. Uw huurovereenkomst kan bijvoorbeeld vereisen dat u 80 procent van de ruimte bekleedt, of dat u de unit herstelt in de exacte staat waarin deze verkeerde toen u deze huurde. Hier zijn een paar projecten die u meestal zonder problemen kunt uitvoeren.

Window boxes exterior decoration for renter

Overweeg om te decoreren met bloembakken en potplanten. De verse planten zullen de ruimte verjongen en je kunt elke gewenste variëteit kiezen. In de keuken kun je kruiden in potten zetten, die je kunt gebruiken tijdens het koken. Probeer in de slaapkamer of op kantoor een luchtzuiverende plant.

Gold dipped bar cart

Maximaliseer de opbergruimte met items zoals barwagens of voetenbankjes met verborgen compartimenten. Deze zijn meestal niet duur en u kunt ze meenemen als u verhuist. Ze helpen u de opslagcapaciteit van uw huis te vergroten zonder dat u grote veranderingen hoeft door te voeren.

Apartment rug can change the design

Het toevoegen van een vloerkleed kan de sfeer in een kamer compleet veranderen. Kies een vloerkleed dat je leuk vindt, maar geef er niet te veel aan uit, tenzij het een ontwerp en een formaat heeft dat het veelzijdig maakt. Anders werkt het misschien niet zo goed in een ander huis als je verhuist. {Te vinden op theeverygirl}.

Brown leather furniture sofa rental apartment

Een andere manier om een huurwoning bij je te laten passen, is door het meubilair te herschikken. Je gaat niets aan de stukken aanpassen, maar je creëert een omgeving waarin je je op je gemak voelt. Je kunt dit bij je thuis doen wanneer je behoefte hebt aan verandering. {Te vinden op annabode}.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook