Vijf geïnspireerde DIY-ideeën voor Valentijnsdag

Five Inspired DIY Valentine’s Day Ideas

Over twee weken vieren mensen Valentijnsdag. Het is de viering van de liefde, het moment waarop je veel geliefden hand in hand in het park ziet lopen, een dag waarop iedereen zijn liefde wil verklaren en waarop je het gevoel hebt dat er liefde in de lucht hangt. Als je wilt manifesteren jezelf op je eigen manier voor deze vakantie heb je veel mogelijkheden. Hier zijn vijf eenvoudige doe-het-zelf-ideeën die verwijzen naar verschillende decoratieve objecten of die zelfs een cadeau kunnen zijn voor deze speciale gelegenheid.

Five Inspired DIY Valentine’s Day Ideas

Het eerste idee verwijst naar een schattige DIY Paper Heart Garland. Het doet denken aan een van mijn cadeaus voor mijn lieve man, die ik vorig jaar heb klaargemaakt. Ik wilde iets persoonlijks en speciaals creëren, dat past bij de symbolen van deze feestdag en tegelijkertijd onze liefde vertegenwoordigt. Ik heb een aantal rode papieren harten van verschillende groottes gemaakt en op elk van deze harten heb ik ons liefdesverhaal als gedicht geschreven.

Paper heart garland

Dit doe-het-zelf-project gebruikt dezelfde papieren harten, maar ze zijn zo samengevoegd dat het een leuke Valentijnsdagslinger wordt. Het proces is heel eenvoudig. Je kunt beginnen door het gekleurde papier in reepjes van 3/4 inch te snijden, ze vervolgens dubbel te vouwen en de losse uiteinden rond een eetstokje of pen te krullen. Rijg de hartenslinger van onder naar boven aan elkaar en duw je naald met schroefdraad omhoog door de onderste vouw van elk hart. Gebruik vervolgens dubbelzijdig plakband om de draad tussen de twee helften van de gekrulde bovenkanten te klemmen. Nu is alles klaar en kun je genieten van deze mooie en mooie slinger die je overal kunt neerleggen. {Te vinden op howaboutorange}.

Paper heart garland1

Paper heart garland2

Op Valentijnsdag kopen mensen allerlei cadeautjes voor hun vriend, vriendin, levenspartner of welke andere geliefde dan ook, zodat ze deze dag op een bepaalde manier kunnen vieren. Meestal kopen ze rode rozen, chocoladesnoepjes, sieraden, horloges, parfums en allerlei decoratieve voorwerpen die meestal de vorm van een hart aannemen. Zo kun je zien dat ze bepaalde geparfumeerde oliën, donzige kussens, donzig speelgoed, ansichtkaarten met allerlei boodschappen kopen. Het idee is om het perfecte cadeau te vinden dat de juiste boodschap kan uitdrukken en past bij degene die het ontvangt.

Met het volgende doe-het-zelf-project kun je de liefste en meest expressieve hartvormige gestempelde zeepjes krijgen die geweldig kunnen zijn als cadeau voor al je vrienden; ze zijn opvallend en ook nuttig. Het mooie ervan is dat ze elke boodschap kunnen dragen die je erop kunt afdrukken terwijl je ze maakt. Naast een beetje werk en wat tijd heb je ook wat handig gereedschap en noodzakelijke materialen nodig, zoals: vierkante pan van 23 cm met anti-aanbaklaag, hartvormige koekjesvormer, glazen maatbeker, glycerinezeep, bankschraper, zeepkleurstof of kleurstof voor levensmiddelen, spuitfles gevuld met ontsmettingsalcohol, snijplank, punttang, 1/8-inch metalen letterstempels en plakband. {Gevonden op Martha}.

New cushion cover valentines day

Een ander ingenieus idee dat je zal helpen een grappig cadeau voor je geliefde te creëren, is gebaseerd op recycling en verbeeldingskracht. Het verwijst naar een leuk doe-het-zelf-project gebaseerd op het idee om van een overhemd met knopen een kussenhoes te maken. Meestal bewaren mensen een doek niet te lang. Ze vervelen zich snel, anders raakt die stof misschien uit de mode. Dus eindigen ze door te worden vervangen door enkele andere nieuwe en modieuze. Zo laat dit interessante doe-het-zelf-project zien hoe je prachtige dingen kunt maken door enkele items uit je kledingkast te recyclen. Een van deze dingen kan een mooie kussenhoes zijn, gemaakt van een overhemd met knopen. Voor dit project heb je een aantal materialen nodig, zoals: een herenshirt, restjes stof voor applicaties, spelden, naald, draad, een naaimachine en een sok.

New cushion cover valentines day1

New cushion cover valentines day2

New cushion cover valentines day3

New cushion cover valentines day4

New cushion cover valentines day5

New cushion cover valentines day6

Nu kunt u beginnen met werken. Het is heel eenvoudig en u kunt beginnen door het dichtgeknoopte overhemd binnenstebuiten te keren en op een vlakke ondergrond te leggen. Een vierkante kussenhoes kan u helpen de juiste maat van het kussen te vinden, maar als u er geen heeft, kunt u de pinnen gebruiken om de vierkante vorm van uw kussen te krijgen. Vervolgens moet u beide lagen stof knippen en naaien en uiteindelijk uw nieuwe kussenhoes losknopen en binnenstebuiten keren. Voor Valentijnsdag is een hartvormige applicatie gemaakt van een rode sok perfect voor de kussenhoes. {Te vinden op appartementtherapie}.

Valluminaries 1

Voor een romantische Valentijnsdagsfeer kunt u gebruik maken van allerlei decoratieve artikelen: kaarsen, hartvormige ballonnen, rode accessoires, hartvormige kussens of Valentijnsverlichtingslampjes. Al deze zaken helpen je binnen te treden in een warme sfeer vol passie en liefde. Ook een romantisch diner mag u niet missen en u kunt op zoek gaan naar verschillende soorten hartvormig serviesgoed dat u voor deze speciale gelegenheid kunt gebruiken. Het volgende doe-het-zelf-project gaat over een aantal mooie en vintage-achtige lampen. Ze zijn perfect voor een Valentijnsdinertafel of voor een romantische inrichting. Je kunt een aantal eenvoudige lampen of een aantal kleedjeshartlampen maken. Voor deze mooie Valentijnsverlichting heb je een aantal materialen nodig, zoals: glazen potten en/of theekopjes, plastic edelstenen, kaarsen op batterijen, papieren onderleggers, bakkerstouw en handgesneden papieren harten. In de glazen potten moet je de brandende kaarsen op batterijen plaatsen en deze vervolgens vullen met plastic edelstenen.

Valluminaries 2

Voor kleedjeshartlampen begin je met het wikkelen van een of twee kleedjes rond de buitenste glazen pot en bind deze vervolgens op zijn plaats met een stuk bakkerstouw of een ander touw of lint. Steek een handgesneden papieren hart onder de strik en plaats aan het uiteinde de verlichte, op batterijen werkende kaars en edelstenen. {Te vinden op creatuurcomfortsblog}.

Heart frame23

Er worden veel symbolen gebruikt voor Valentijnsdag, maar de meest voorkomende is die van een hart. Het is het meest expressieve beeld voor liefde en voor het uiten van liefdesgevoelens of passie. Hart wordt ook geassocieerd met ziel en leidt je dus tot wat gevoeliger interpretaties. Op Valentijnsdag zie je misschien hartvormige snoepjes, hartvormige kussens, hartvormige sieraden of allerlei soorten hartvormige accessoires. Al deze dingen zijn bedoeld om u te helpen uw gevoelens beter te uiten, de speciale sfeer van deze vakantie te betreden of uw huis voor deze gelegenheid te versieren.

Heart frame85s

Heart frame85

Hier is nog een doe-het-zelf-project waarmee u een mooie decoratie voor uw huis kunt krijgen of misschien kunt u het gebruiken als cadeau voor iemand die u dierbaar is. Het is een prachtig ingelijst hart dat je overal in huis kunt neerzetten. Dit zijn enkele materialen die je nodig hebt voor dit leuke project: een stuk hartvormig foam, wat pluizig rood garen, een oude fotolijst, wat bladmuziek-kladboekpapier en een stempelkussen met distress-inkt. Om een perfect romantisch hoekje te krijgen, kun je ook wat kaarsen aankleden en bijna dezelfde materialen gebruiken, zodat ze bij je ingelijste hart passen. {Te vinden op parels-handboeien}.

Misschien brengen al deze leuke doe-het-zelf-projecten meer liefde in huis en ziel of inspireren ze je voor deze romantische vakantie!

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook