Asuntovaunujen jalkalistavaihtoehdot, jotka näyttävät uskomattomilta

Mobile Home Skirting Options That Look Amazing

Asuntoauto ilman jalkalistaa ei vain näytä valmiilta tai huippuluokan. Asuntoauton jalkalistat ovat siis yhtä tärkeitä kuin sivuraide, tai vieläkin tärkeämpi matkailuauton jalkalistan turvallisuusominaisuudet huomioon ottaen.

Mobile Home Skirting Options That Look Amazing

Jalkalistat ovat materiaalista valmistettu paneeli tai seinä, joka koskettaa maata kodin pohjassa. Asuntoautoissa on aina jalkalistat, toisin kuin muissa kodeissa. Tästä syystä asuntovaunujen jalkalistalle on niin monia upeita vaihtoehtoja.

Kiireessä? Katso parhaat asuntovaunun jalkalistavaihtoehdot:

Mikä on perävaunun jalkalistan tarkoitus? Vinyylijalkalistat asuntoautoihin Simuloitu kivijalkalista Tekokivijalkalista Betonijalkalista Tiilijalkalista Puujalkalista Metallijalkalistat Vaahtojalkalistat Asuntokodin perustana Asuntotalojen perustyypit Miten saan asuntokotini näyttämään hyvältä? Johtopäätös

Mikä on perävaunun jalkalistan tarkoitus?

What Is The Purpose Of Trailer Skirting

Perävaunun jalkalistalla tarkoitetaan "ilmaturbulenssin aiheuttaman aerodynaamisen vastuksen vähentämistä". Maallikolla ilmaistuna se vähentää tuulen aiheuttamaa häiriötä.

Mutta se ei ole ainoa tarkoitus. Perävaunujen jalkalistatuotteilla on kaksi muuta ensisijaista tarkoitusta. Ensimmäinen on vähentää talon alle sallitun kosteuden määrää ja toinen on yksinkertaisesti saada perävaunu näyttämään viimeistellyltä.

Asuntovaunujen jalkalistat

Kuten sivuraide, on olemassa monia erilaisia asuntoautojen jalkalistatuotteita. Jokaisella tyypillä on eri hinta ja omat hyvät ja huonot puolensa. Kalliimmat tyypit ovat yleensä tukevampia, kun taas heikommat tyypit ovat halvempia.

Ne myös näyttävät kukin melko erilaiselta. Voit muuttaa ulkomuotosi tyyliä kokonaan vaihtamalla asuntoautosi jalkalistat.

Toisin kuin kiinteät kodit, asuntovaunut tarvitsevat aina jalkalistat eivätkä vain vinyyliverhoilua ja ryömintätilaa.

Vinyylijalkalistat asuntovaunuihin

Gray mobile home skirtingKuva löytyi pinterestistä

Hinta: 360-1300 dollaria

Vinyylijalkalistat ovat suosituin asuntoautojen jalkalista. Kuten näette, hintaluokka on melko suuri, koska vinyylijalkalistaa on niin monia erilaisia. Itse asiassa vinyylijalkalistat ovat eri paksuisia ja erilaisia.

Jos lisäät eristävän jalkalistan kylmempään ilmastoon tai talvikuukausiin, voit odottaa maksavan vähintään kaksi kertaa enemmän kuin yksikerroksisesta vinyylijalkalistasta. Joten jos normaalisti maksoit 1500 dollaria, maksat sitten 3000 dollaria eristetystä vinyylijalkalistasta.

Simuloitu rock-jalkalista

Hinta: 680-1400 dollaria

Sanomme "kivi" jalkalista, koska se ei todellakaan ole kiviä. Se ei ole sama rakenne kuin kivet, mutta näyttää siltä, että se on tehty jäljittelemään kiviä. Nämä asuntovaunujen jalkalistat ovat saatavilla lähes kaikissa neutraaleissa väreissä.

Suosituimmat värit ovat harmaa ja ruskea. Ulkonäöstä huolimatta simuloitu kalliojalkalista on valmistettu muovista, ei kivestä. Tämä on halvin tapa saada luonnollisempi ilme vinyylin sijaan.

Tekokivijalkalistat

Faux stone skirtingKuva Pinterestistä.

Hinta: 1000-2800 dollaria

Tekokivijalkalistat ovat erilaisia kuin simuloidut kivijalkalistat. Tekokivijalkalistat ovat rakenteeltaan samanlaisia kuin aidon kiven. Tekokivijalkalistat paneelit on valmistettu polyuretaanista. Tämä tekee siitä melko kestävän.

Mutta kuten näet, se on hieman kalliimpi kuin muut vaihtoehdot. Mutta jos myyt valmistettua kotiasi, se on loistava valinta, koska se nostaa kotisi arvoa, kun taas vinyylijalkalistat voivat itse asiassa alentaa sitä.

Betonijalkalistat

Hinta: 680-1500 dollaria

Tämä on yksi kestävimmistä asuntoautojen jalkalistavaihtoehdoista. Se on myös yksi pysyvimmistä. Se voi todella saada asuntovaunun tuntumaan pysyvämmältä, mikä on melkein aina hyvä asia.

Haittapuolena on, että betonijalkalistat, jotka on yleensä valmistettu tuhkalohkoista, ovat myös lähes aina työvoimavaltaisia. Asentaminen valmistettuun kotiin vie kauan, ja sen tulee tehdä ammattilainen, kun taas toisen tyyppisten jalkalistat on helppo asentaa ja ne voidaan tehdä itse.

Tiili jalkalista

Hinta: 700-2500 dollaria

Voit luoda tiilijalkalistat aivan kuten betonijalkalistat lohkoilla. Mutta toinen vaihtoehto, joka on paljon halvempi, on hankkia tekotiilijalkalistat, jotka muistuttavat enemmän tekokivijalkalistaa. Kaikki riippuu prioriteeteistasi.

Tiili on kalliimpaa kuin tuhkaharkot, mutta tekotiili voi itse asiassa olla yhtä kallista kuin oikea tiili. Asennus on kuitenkin erilainen, sillä oikea tiilijalkalista on paljon vaikeampi asentaa.

Puinen jalkalista

Mobile home wood skirting and shutters 767x1024Pinterest-kuvalähde.

Hinta: Vaihtelee

Puujalkalistassa on se, että voit muokata sitä täysin. Puujalkalistaa ei yleensä osteta puuksi. Se on yleensä jotain, jota muokkaat ja rakennat omien tarpeidesi mukaan.

Tämän tyyppisen jalkalistan hintaa on niin vaikea määrittää, koska se riippuu suurelta osin käyttämästäsi puutyypistä. Olipa kyseessä tammi tai mänty, OBS tai vaneri, joka peittää koko sivun tai yksinkertaisesti ristikkona. Kaikella tällä on merkitystä.

Metalliset jalkalistat

Hinta: 500-2000 dollaria

Puhu ainutlaatuisesta! Riippuen käytetystä metallityypistä, metalliset jalkalistat voivat olla melko halpoja tai melko kalliita. Voit saada litteän metallijalkalistan tai painatusmetallijalkalistan upeilla kuvioilla.

Useimmat metallijalkalistat toimitetaan paneeleina ja asennetaan aivan kuten vinyylijalkalistat, joissa on esiporatut reiät. Tämä tekee asennuksesta helppoa, koska ainoa vaikea osa on porata reikiä metallimateriaaleihin.

Foam jalkalista

Hinta: 1000-3000 dollaria

Vaahtojalkalistat ovat yksi energiatehokkaimmista asuntoautojen jalkalistatyypeistä. Se ei ehkä näytä kaikkien silmissä parhaalta, mutta toimii yllättävän hyvin kotisi, tai pikemminkin kotisi alla, eristämisessä.

Syy siihen, että valmistettujen kotien vaahtomuovijalkalistat ovat niin kalliita, on se, että ne tulevat pieninä paneeleina ja ne on valmistettu energiatehokkaiksi. Muut jalkalistat toimitetaan 4–5 jalan levyinä, kun taas vaahtoeristeiset jalkalistat ovat useimmiten 2 jalan levyjä.

Asuntovaunun perusta

Monet ihmiset olettavat, että jalkalistat ovat eräänlainen tuki, mutta useimmissa tapauksissa tämä ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Alustan on tarkoitus vahvistaa perustaa, mutta jalkalista ei useimmissa tapauksissa tee tätä.

Jos kuitenkin valitset jalkalistaan esimerkiksi tuhkaharkot, sitä voidaan käyttää pohjana, jotta asuntovaunusta tulee tukevampi kuin koskaan. Tässä tapauksessa se on alkuperäisen säätiön jatke.

Ei liian kauan sitten, useimmat asuntovaunut olivat itse asiassa siirrettäviä. Mutta näinä päivinä, tornadojen ja hurrikaanien uhan alla, olemme oppineet tekemään asuntoautoista kestävämpiä. Oli vain yksi tapa tehdä tämä.

Melkein poistamaan asuntoautojen "mobiili" osa. Joten nyt useimmat asuntovaunut eivät ole ollenkaan liikkuvia. Ne ovat valmistettuja koteja, jotka on rakennettu pois kiinteistöstä, jolla kodin perusta on.

Asuntovaunujen perustusten tyypit

Mobile home foundation building 1024x683Kuva Pinterestistä

Jälleen, ennen kuin tajuttiin, että varsinaiset asuntovaunut eivät ole turvallisuuden kannalta hyviä, niillä ei oikeastaan ollut juurikaan vankkaa perustaa. Mutta nyt on monia tapoja rakentaa tarvittava perusta asuntoautoille.

Nämä ovat neljä yleisintä asuntovaunun perustuksen tyyppiä, joihin voit kiinnittää asuntoautosi jalkalistat. Kaikki elinkelpoiset ovat vakauden suhteen lähes yhtäläisiä, joten valinta on sinun.

Laatat

Useimmat ihmiset tietävät, että laatta on tasainen pinta, joka on kaikki yhdessä kappaleessa. Mutta laatta on perustusten kannalta yleensä tasainen betonipinta, joka on kaikki yhdessä kappaleessa. Se alkaa yleensä soralla pitoa, tasoitusta ja vakautta varten.

Sitten kaadetaan noin 5 tuumaa paksu betonikerros kiinteän laatan luomiseksi. Ongelmana on, että johdotuksen ja putkiston on oltava joko talon sisällä tai asetettava betoniin ennen kuin se jähmettyy.

Laiturit

Laituri on sementtisylinteri, joka on asetettu maahan usean metrin syvyyteen. Ne menevät yleensä 42 tuumaa syvyyteen ja ovat halkaisijaltaan 18 tuumaa. Laiturit ovat useimmissa tapauksissa halvempia kuin laatat, ja ne yhdistetään yleensä palkkien kanssa.

Tämä on ehdottomasti turvallinen, vankka ja kustannustehokas tapa rakentaa perusta asuntoautolle. Se ei ole niin suosittu kuin laatat useimmissa tapauksissa, mutta se on loistava vaihtoehto, jota tulisi aina harkita mihin tahansa kotiin.

Kellari

Kellarit toimivat paljon kuin laatat. Ne kaadetaan ennen kodin sijoittamista tarjotakseen talolle vankan kotoutumispaikan. Se tarjoaa myös loistavan myrskysuojan, jota useimmilta asuntoautoilta puuttuu historiallisesti.

Voit myös muuttaa kellaristasi lisätilaa muuntamalla sitä. Kellarissa on paljon ideoita perhehuoneiden, makuuhuoneiden tai vierashuoneiden luomiseen. Voit jopa lisätä poistumisikkunoita!

Ryömimistila

Jos haluat halvemman version kellarista, harkitse ryömintätilaa. Ryömintätila on kuin minikellari sen kaatamisen suhteen. Voit jättää juuri tarpeeksi tilaa ryömimiseen ja korjaamiseen sekä termiittien tarkistamiseen.

Useimmat indeksointitilat ovat itse asiassa suurempia kuin mitä "indeksointi"-tilan olettaisi olevan. Useimmat niistä ovat neljä jalkaa syviä, joten ne jättävät runsaasti tilaa koskettaa alas ilman, että ne ovat ahtaita johdotuksia ja putkia tarkistettaessa.

Kuinka saan asuntoautoni näyttämään kauniilta?

How Can I Make My Mobile Home Look Nice

On monia tapoja saada asuntovaunu näyttämään kauniilta. Jalkalistat ovat ehdottomasti yksi niistä, mutta se palvelee enemmän käytännöllisiä kuin esteettisiä tarkoituksia. Perävaunun jalkalista on hieno, mutta katsotaanpa joitain muita vaihtoehtoja.

Vaihda ovet ja ikkunat – tämä on ensimmäinen asia, jonka voit tehdä saadaksesi asuntoautosi näyttämään paljon kauniimmalta. Sinun tarvitsee vain päivittää kaikki ikkunat ja ovet hienommilla, jotta saat valtavan eron. Päivitä kattosi – tämä on hieman vaikeampaa ja vaatii hieman enemmän vaivaa. Sinun täytyy palkata joku asentamaan uusi katto tai ainakin päivittämään vanhaa nostamalla se ja vaihtamalla eristys. Asenna erilainen verhoilu – useimmat asuntovaunut ovat sisäänrakennettuja, mutta yleensä se on perusverhoilu, joka voidaan helposti korvata kauniilla koristeilla ja kruunulistalla. Voit tehdä tämän halvalla tapaa muuttaa asuntoautosi. Put In Hardwood – yleisestä uskomuksesta huolimatta, jos asuntoautosi on asennettu oikein, voit varmasti asentaa parketit. Varmista vain, että joku tarkistaa perustan nähdäkseen, onko se vakaa. Sijoita se kellarin päälle – jos haluat lisätä tilaa ja saada asuntoautosi näyttämään paljon korkeatasoiselta, lisää kellari sen alle. Tämä on tehtävä ennen kodin sijoittamista ja ammattilaistiimin toimesta. Lisäys – asuntoautoasi lisääminen on loistava vaihtoehto. Jos haluat jotain näyttävää, lisää perhehuone korkealla katolla. Jos haluat jotain helppoa, lisää kuistille tai autotalliin.

Jos et vieläkään ole saanut selville kaikkea, mitä sinun tarvitsee tietää asuntovaunujen jalkalistasta, tutustu niihin liittyviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Näiden pitäisi vastata joihinkin kysymyksiisi.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö asuntoauton jalkalista tuulettaa?

Lyhyesti sanottuna kyllä tekee. Koska jalkalistan lisääminen kosteuden vähentämiseksi on haitallista, jos se lisää kosteutta, koska sitä ei tuuleteta. Varmista siis, että kosteus pääsee poistumaan ja että ilma pääsee kiertämään kodin alla.

Voit lisätä tuuletusaukkoja asuntoauton jalkalistaan itse, mutta useimmiten jos palkkaat jonkun, hän tuulettaa sen puolestasi ilman lisäkustannuksia. Tuuletusaukot ovat halpoja ja ne voidaan asettaa säännöllisesti jalkalistan päälle.

Mikä on halvin tapa valita asuntovaunu?

Se riippuu siitä, haluatko palkata jonkun vai et. Jos palkkaat jonkun, voit pyytää häntä valitsemaan halvimmat vaihtoehdot. Mutta jos et, asuntoautojen jalkalistasarjat ovat halvimmat.

Asuntoautojen jalkalistasarjat on suunniteltu siten, että kuka tahansa voi käyttää niitä. Niiden mukana tulee usein tuuletusaukot, laitteisto ja kaikki muu, mitä tarvitset niiden asentamiseen. Varmista vain, että ne ovat yhteensopivia asuntoautosi kanssa.

Tarvitsetko höyrysulun asuntoauton alle?

Vaikka ilmanvaihdon lisääminen voi tehdä suurimman osan työstä kosteuden pitämiseksi loitolla, myös höyrysulku tai kosteussulku voi auttaa. Useimmat valmistajat vaativat uusissa kodeissa höyrysulun, jos ne lisäävät jalkalistat.

Maahan lisätään yleensä höyrysulkuja estämään kosteuden pääsy maasta ja päinvastoin. Mutta on monia muita tapoja, joilla höyrysulut toimivat, mukaan lukien ne kiinnitetään jalkalistan sisäpuolelle.

Kuinka mittaat asuntovaunujen jalkalistat?

Ensimmäinen asia, jonka teet, on mitata kotisi pituus ja leveys ja pyöristää kokonaissumma ylöspäin. Näin paljon jalkalistaa tarvitset. Koska useimmat jalkalistat tulevat asetetuilla korkeuksilla, tämä on tärkein luku.

Korkeuden mittaaminen on ensisijaisen tärkeää, jos asuntoautosi kanssa on erilaisia korkeuksia. Esimerkiksi kukkulalle rakennettuja asuntoautoja on paljon vaikeampi mitata, mutta se voidaan tehdä mittaamalla vinot.

Asuntovaunun jalkalista johtopäätös

Muista, että jos ostat vanhan asuntovaunun tai asunnon, jossa on asuntovaunu, se ei välttämättä ole ajan tasalla. Joissakin tapauksissa ei ole väliä, onko omistamasi talo uusi vai vanha. Mutta joskus sillä on paljon merkitystä.

Sinun on myös tarkistettava paikalliset koodit, koska eri osavaltioissa ja eri alueilla on erilaisia asuntoautoja koskevia lakeja. Joskus niitä ei pidetä edes oikeana kodina, toisinaan jalkalistatyypeille on rajoituksia.

Asuntoautot ovat kulkeneet pitkän matkan. Vanhemmissa asuntoautoissa on nuhjuiset perustukset ja vielä nuhjuisemmat jalkalistat. Tärkein huomioitava asia on turvallisuus. Sinun tulisi keskittyä pitämään perheesi turvassa ja onnellisena.

Sen jälkeen kun se on hoidettu, on kyse itseilmaisusta ja budjetin rajoissa pysymisestä. Jos pystyt siihen, olet tehnyt sen! Joten unohda kaikki, että sinulla on asuntovaunu. Saa heidätkin haluamaan sitä, mitä sinulla on!

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook